Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tudod melyik robotgépet válaszd? Az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépet!

Tudod melyik robotgépet válaszd? Az Ankarsrum Assistent  konyhai robotgépet!

Egy konyhai robotgép vásárlását legtöbbször vélemények, kommentek olvasása, leírások böngészése előzi meg.
Nem is kérdéses, hogy sok utána járás szükséges egy ilyen döntés meghozatalához, hiszen akár több százezer forintba is kerülhet a robotgép, amit nem egy, hanem jobb esetben több mint 10 évre vásárolunk.

Miért válasszam az Ankarsrum Assitent robotgépet, ha konyhai robotgépet keresek?

Rengeteg márka kínál a piacon konyhai robotgépet. Kisebbet, nagyobbat, rengeteg kiegészítővel vagy anélkül.
Azt, hogy végül melyiket is választjuk több tényező is befolyásolja, természetesen ez mindenkinél más és más. Éppen ezért nem fogunk minden konyhában ugyan azzal a robotgéppel találkozni.

Ha rendelkezésre áll megfelelő pénzügyi keret a vásárláshoz, fontos a minőség és a megbízhatóság, mindemellett pedig tényleg mindennapos használatban lesz a konyhai robotgép és nagy családra készítjük a tésztát, kenyeret, süteményeket, akkor az egyik legjobb választás a svéd robotgép, az Ankarsrum Assistent lesz. Ez az egyik legnépszerűbb konyhai robotgép, amit a sütés szerelmesei választanak otthonra.

Készíthetünk vele mindössze 1 tojásból habot vagy akár 5 kg tésztát, mindkettővel könnyedén el fog bánni. A dagasztórész kialakításának köszönhetően nem kell mindig megállítani a gépet és keverőtál oldaláról lehúzni a tésztát, mint több más típusú robotgépnél.

A gyártó otthoni használat mellett 7 év jótállást biztosít a motorra és a meghajtásra.

 

 

Mi mindenre tudom használni az Ankarsrum konyhai robotgépet?

Vannak olyan konyhai robotgép márkák, amelyek több féle kiegészítővel egybe csomagolva kínálják a robotgépet, így nem kell külön-külön megvásárolni a turmixfejet vagy a húsdarálót. Sokszor azonban sok a kiegészítőnek nem tudjuk hasznát venni, mert nincs rá szükség vagy esetleg van már egy jobb gépünk arra, amire a konyhai robotgéphez egy tartozék járt. 
Ennek a megoldásnak természetesen megvan az előnye, de persze egyúttal a hátránya is. 
Az Ankarsrum márkánál minden kiegészítő terméket, amit a robotgéppel tudunk használni, saját döntésünk és igény alapján külön vásárolhatjuk meg. 
Ilyen kiegészítők lehetnek a húsdaráló, mákdaráló, turmixkészítő, tésztanyújtó fejek vagy a zöldségreszelő dobok.

Tartalomhoz tartozó címkék: Márka sütés