Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kivi sorbet recept

Kivi sorbet recept
Egy üdítő nyári frissesség, az otthon készített jégkrém. Ezt a kivis sorbetet pillanatok alatt elkészíthetjük, ha van egy fagylaltkészítő gépünk. Természetesen anélkül is elkészíthető, csak egy kicsit lassabban. 

 

HOZZÁVALÓK:

  • 300 ml víz
  • 225 g cukor
  • 5 kivi
  • 0.5 citrom, citromlé

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Tedd az Ankarsrum fagyikészítő tálat használat előtt a fagyasztóba legalább 20-24 órára
  2. A vizet a cukorral együtt forrald fel kevergetve, amíg a cukor el nem olvad teljesen. Tedd a fagyasztóba legalább 20 percre.
  3. Hámozd meg a kivit, vágd ketté. Tedd bele a turmixba a lehűtött sziruppal és citromlével és addig keverd, amíg sima krémet nem kapsz.
  4. Lassan adagold a krémet a fagyikészítőbe és hagyd 25-30 percig menni a gépet.
  5. Ha kész van, elfogyaszthatod azonnal, vagy a fagyasztóba téve kínálhatod később is a vendégeknek vagy a családnak

Recept: ankarsrum.com

Tartalomhoz tartozó címkék: édesség