Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RBV Birkmann Laib&Seele fém mini baguette sütőforma (4 mélyedéses)

Ár:
5.500 Ft (4.331 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Cikkszám: 539300210219
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs készleten
Várható szállítás: 2020. augusztus 17.
Szerezhető hűségpontok: 276

Kenyérsütés

lyukacsos fém forma, ennek köszönhetően mindenhol finom ropogósra sülhet a kenyér

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

a forma mérete: 34,7 x 21,5 x 3,1 cm 
mini-bagett mérete : 7 x 17 cm
a csomagolás receptet is tartalmaz, ha valakinek ne lenne kéznél egy bevált baguette recept
származási hely: Németország
mosogatógépben nem mosható
max 230 C fokig hőálló

Recpt

A Birkmann Mini-Baguette sütőforma dobozában található recept:

Hozzávalók:

400 g finomliszt, 50 g teljes kiőrlésű liszt, 15 g friss élesztő, 1 tk. méz, 200 ml langyos víz, 10 g só, 2 ek. olívaolaj

Egy keverőtálba beletesszük az összes hozzávalót és vagy robotgép segítségével vagy kézzel összegyúrjuk, amíg sima tésztát nem kapunk. 
Formázzunk belőle egy labdát, szórjuk meg a tetejét liszttel és letakarva, szobahőmérsékleten hagyjuk kelni kb. 1 órát.
A sütőformát kevés olajjal kenjük ki, osszuk 4 részre  a megkelt tésztát, formázzuk meg és helyezzük bele a forma mélyedéseibe.
Szórjuk meg a tésztát ismét liszttel  és meleg helyen hagyjuk megint 1 órát kelni.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra és tegyünk az aljába egy vízzel töltött edényt.
Éles késsel metsszük be a tészták tetejét ferdén, tegyük be a sütőbe és süssük 25-30 percig.

Miután kivettük a sütőből a formában hagyjuk egy kicsit hűlni a kenyereket, majd egy rácsra áttéve várjuk meg míg teljesen kihűlnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: bagett, baguette, birkmann, fém, kenyér, sütőforma

Keresés