Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marius Fabre mosószappan reszelék

Marius Fabre mosószappan reszelék

A különböző drogériák polcairól az utóbbi időben és amióta szélesebb választék áll rendelkezésre, mindig az öko / bio / környezetbarát mosószereket vettem le és használtam. 
Amióta lehet már nálunk is kapni a Marius Fabre termékeit, a mosáshoz és mosogatáshoz csak ezeket a termékeket használom.

Környezetbarát és hatékony megoldás a ruhák mosásához a természetes és növényi olaj alapú marseille szappan.

Először kicsit féltem a mosószappan reszeléktől - teljesen feleslegesen persze - , mivel pontosan ugyan úgy működik, mint egy klasszikus folyékony mosószer, annyi különbséggel, hogy nekem kell otthon előállítanom a folyékony formát a reszelékből.

HOGYAN IS HASZNÁLOM A MARIUS FABRE MOSÓSZAPPAN RESZELÉKET?


Szerencsére ez sem túl bonyolult,  ( hiszen nem is olyan régen, hasonlóan mostak az elődeink is ) 90 fokos vizet melegítek, azt ráöntöm a megadott mennyiségű Marseille szappanreszelékre - itt most 20 gramm reszeléket 1 liter vízben kell feloldani - megvárom, míg szépen feloldódik és lehűl és áttöltöm egy másik flakonba, amiből szükség szerint tudom adagolni a mosószert attól függően, hogy épp mivel mosok. Kézi és gépi mosáskor is ezt használom, egyelőre nem tapasztaltam semmilyen negatívumot, de mondjuk nagyon makacs foltoknál azért folttisztítóval bekenem a ruhán lévő foltot, mert van úgy, hogy még azzal sem fog kijönni sajnos.
Nektek milyen tapasztalatotok van, ha van már ilyen téren?