" AZ ÍZ ÉS SZÉPSÉG EGY ÚJ SZINTJE"
A kenyérsütő teteje kupolás kialakítása megakadályozza, hogy a sütés során keletkezett gőz kijusson az edényből, így a forma belsejében kering, ami lehetővé teszi, hogy a tészta a lehető legjobban megkeljen, és finom ízű legyen. A lapos alj eközben elősegíti az egyenletes barnulást, és aranyszínű, ropogós héjat eredményez.
Matt fekete zománcozott, könnyen tisztítható belsőjével, ergonomikus fogantyúival a Le Creuset kenyérsütő edényével könnyedén elkészítheti a legjobb pékárukat otthonában.
A kenyérsütő forma minden főzőfelületen és 260 C fokig sütőben is használható.
LÉPÉSRŐL - LÉPÉSRE - ÍGY HASZNÁLJA A LE CREUSET KENYÉRSÜTŐ FORMÁJÁT
1. LÉPÉS | 2. LÉPÉS | 3. LÉPÉS | 4. LÉPÉS |
Készítse el a tésztát. |
Zsírozza ki az edény |
Tegye a tésztát az edény aljára és süsse a kívánt ideig előmelegített sütőben. |
Sütés után vegye ki a kész kenyeret a formából és keresse meg az ikonikus 3 gyűrűt a kenyér alján. |
"A KULINÁRIS TÖKÉLETESSÉG SZIMBÓLUMA"
A Le Creuset kenyérsütőjét kifejezetten kenyérsütésre fejlesztették ki és ezzel egy teljesen új világot nyit meg az otthoni sütés előtt.
Az edény alja lapos, magasított gyűrűkkel, ami biztosítja az egyenletes barnulást, ráadásul még sütőpapírra sincs szükség.
Forrás: Lecreuset.ch