Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
csíra csíráztató gefu tavasz

Gefu Bivita csíráztató üveg

10.900 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: 430804189101
Nem értékelt
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szerezhető hűségpontok: 545

Gefu Bivita csíráztató üveg

csíráztass otthon, hogy mindig legyen friss zöld, amit a salátádba vagy krémleves tetejére tehetsz

Leírás és Paraméterek

az alj rész felfogja a lecsöpögő vizet

Mosogatógépben mosható Igen
Származási hely Németország
Méretek Ø 13,0 cm, Magasság:18,8 cm
Anyaga műanyag / üveg / rozsdamentes acél

Kapcsolódó recept

Lilakáposztás almasaláta mungóbabcsírával 

Hozzávalók: 

  • 400 ml almalé 
  • 150 g cukor
  • 1 kis fej lilakáposzta
  • 2 hagyma
  • 100 ml fehér balzsamecet 
  • 50 g dióolaj
  • 4 alma
  • mungóbab csíramag

Mielőtt elkészítenénk a salátát, pár nappal korábban tegyük a csíramagokat a csíráztató edénybe, hogy friss csíránk legyen a salátához.

Az almalevet a cukorral és a sóval összefőzzük. Alacsony lángon addig főzzük, amíg besűrösödik, a fele mennyiség marad az edényben.
A lilakáposzta külső leveleit eltávolítjuk, negyedeljük, majd egy gyalu segítségével vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a balzsamecettel együtt az almaleves szószhoz, majd egy botmixer segítségével öntetet készítünk belőle.
Az almákat miután megmostunk vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az öntetünkhöz, majd a lilakáposztát összekeverjük a csírával és ráöntjük az öntetet.
Salátás tálkákban tálaljuk.

Forrás: www.gefu.de

  •   

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.