Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hűségpont rendszer

Hogyan működik hűségpont rendszerünk?

Ha most jársz először az oldalunkon és csak tervezed, hogy valamit rendelnél a kínálatból, akkor látni fogod, hogy a termékek mellett feltüntetésre kerül, hogy mennyi hűségpont járhat egy-egy termék vásárlása után.
Ezek a pontok a a termék ára alapján kerülnek kiszámításra. Az árak 5 %-a jelenik meg hűségpontként., vagy 100 Ft. után 5 Ft. hűségpont jár.
Ahhoz, hogy Te is gyűjthessed a hűségpontokat, nem kell mást tenned, mint regisztrálnod oldalunkon. Minden teljesített rendelés után a fiókodban - amit csak a regisztrált vásárlók láthatnak - jóváíródnak a pontok ( szállítási költség nélkül ).
Ha mégsem tetszene egy termék és visszaküldöd, akkor annak a terméknek a megvásárlása után kapott pontok törlődni fognak a rendszerből.

Az első vásárláskor természetesen még nem fogod tudni levonni a pontokat, csak a második rendelésnél. 
Az aktuális pontegyenlegedről automatikusan email értesítést kapsz. Ezt a rendszer küldni, tehát nem hírlevélként kapod az értesítést. 

Hol találom a pontjaimat és hogyan tudom beváltani?

Amikor belépsz a fiókodba, akkor az oldalon megjelennek a korábbi rendelések, Hírlevélre fel- vagy leiratkozás lehetősége stb. és legalul pedig a Hűségpontok listája és a beváltható pontok száma. Ezt az összeget akkor tudod levonni a vásárlás végösszegéből, amikor a kosár folyamatnál a fizetési opcióknál vagy és a jobb oldalon beírod a beváltható pontok összegét és annyival kevesebbet kell fizetni a rendelésért.

Ha elakadsz vagy segítségre van szükséged hívj minket bátran, örömmel segítünk!

 

Keresés