Gefu Bivita csíráztató üveg
Gyártó: | |
Cikkszám: | 430804189101 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Elérhetőség: | Raktáron |
Várható szállítás: | 2021. március 09. |
Szerezhető hűségpontok: | 445 |
|
|
Gefu Bivita csíráztató üveg csíráztass otthon, hogy mindig legyen friss zöld, amit a salátádba vagy krémleves tetejére tehetsz |
Leírás és Paraméterek
- átmérő: 12,8 cm, magasság: 18,4 cm
- anyaga: boroszilikát üveg, szilikon, műanyag és rozsdamentes acél
- mosogatógépben mosható
- az alj rész felfogja a lecsöpögő vizet
- származási hely: Németország
Kapcsolódó recept
Lilakáposztás almasaláta mungóbabcsírával
Hozzávalók:
- 400 ml almalé
- 150 g cukor
- 1 kis fej lilakáposzta
- 2 hagyma
- 100 ml fehér balzsamecet
- 50 g dióolaj
- 4 alma
- só
- mungóbab csíramag
Mielőtt elkészítenénk a salátát, pár nappal korábban tegyük a csíramagokat a csíráztató edénybe, hogy friss csíránk legyen a salátához.
Az almalevet a cukorral és a sóval összefőzzük. Alacsony lángon addig főzzük, amíg besűrösödik, a fele mennyiség marad az edényben.
A lilakáposzta külső leveleit eltávolítjuk, negyedeljük, majd egy gyalu segítségével vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a balzsamecettel együtt az almaleves szószhoz, majd egy botmixer segítségével öntetet készítünk belőle.
Az almákat miután megmostunk vékony csíkokra vágjuk, hozzáadjuk az öntetünkhöz, majd a lilakáposztát összekeverjük a csírával és ráöntjük az öntetet.
Salátás tálkákban tálaljuk.
Forrás: www.gefu.de