Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Aarke megközelítés

Az Aarke megközelítés

Találkoztál már az Aarke márkával? Ha rajongsz a skandináv lakberendezésért és otthonod stílusában is merészebb vagy, akkor bizonyára ismerős lehet számodra az Aarke neve. Az Aarke szódagép mar már szinte egy fogalom. Ha viszont még nem hallottál erről a márkáról, ne aggódj, csak olvass tovább. 

Az Aarke egyedi megközelítése a termékek tervezésében és kialakításában igazi figyelemfelkeltő. Még akkor is, ha az ember még sosem hallott róluk, az első pillanattól fogva lenyűgözi őket a prémium minőségű anyagok és a letisztult skandináv stílus. Aztán amikor megtudják, hogy az Aarke termékei nem csupán szépek, hanem minden apró részletükben is kiváló minőségűek, az már csak hab a tortán.

A frissítő szénsavas italok forradalma: Az Aarke szódagép

Az Aarke egy svéd formatervező cég, amelyet 2013-ban alapított két tapasztalt ipari formatervező és barát - Jonas Groth és Carl Ljungh. A stockholmi stúdióból és műhelyből prémium minőségűm otthoni használati tárgyakat terveznek. Első termékük, az Aarke Carbonator meghódította a világot, és ma már több mint 30 országban megtalálható a konyhapultokon. És ez persze még csak a kezdet volt.
Körültekintő és lassú termékfejlesztési folyamat célja, hogy olyan termékeket alkossanak, melyek hosszú távon is kitartanak.

 

Miért mások az Aarke termékek?

A koncepció és a felfogás az Aarkénál a következő: "Minőség minden részletben" 
A minőség szó használata mára már teljesen kiüresedett, hiszen sokszor a legolcsóbb termékeket is úgy hirdetik, hogy kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. Nehéz eligazodni ilyen piacon, vajon melyik termék az, amelyik valóban 

Tartalomhoz tartozó címkék: Márka