Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Gefu márka

A Gefu márka Ismered a GEFU márkát? Biztos találkoztál már vele valamelyik facebook bejegyzésben vagy az oldalunkon.  Ismerd meg egy kicsit jobban...

Ismered a Gefut? 

Tudtad, hogy a legtöbben egyáltalán nem ismerik azokat a márkákat, amiket megemlítünk egy-egy termékajánló posztban vagy esetleg láthattok egy-egy főzőműsorban? 

1943-ban a Funke testérek alapították a céget, ami akkoriban rozsdamentes acélból készült krumplihámozók, reszelők és passzírozók gyártásával foglalkozott. Az évek múlásával a cég folyamatosan fejlődött, bővítette kínálatát, amit a funkcionalitás, az elsőosztályú minőség és design jellemez. A dinamikus növekedés érdekében a termékpaletta bővítése folyamatos. A GEFU gyűjtemény jelenleg több mint 500 konyhai eszközt tartalmaz, amiket 55 országba exportálnak.

A GEFU termékfilozófiájának 4 alappillére:

  • tökéletes funkció
  • elsőosztályú design
  • kiváló minőség
  • érezhető érzelem

Minden termék tervezésekor ezt a 4 elvet tartják szem előtt és ilyen szemlélettel gyártják is le azokat. Ha a kezünkbe veszünk egy GEFU terméket, akkor rögtön érezzük rajta a gondos tervezést és a minőségi kivitelezést is.  A kimagasló minőség szellemében a standard garancia 5 évre szól a termékeknél, de vannak olyan exkluzív eszközei is, amikre 20 év garanciát vállal a cég.

Az elegáns, funkcionális dizájn és a részletekre való odafigyelés a GEFU alfája és omegája. Ez a szellemiség áthatja az egész fejlesztői csapatot.  Az új termék ötlete általában spontán ötlettel és első, röpke kézi vázlatokkal kezdődik.  Egy - egy új termék egy spontán ötlettel, kézzel rajzolt vázlattal indul. Néha még a söralátéteken is egy-egy vázlatterv vagy változat bújik meg. Ez a kreatív fejlesztési folyamat hetekig, néha hónapokig is eltarthat. Minden termék megkapja a sajátos karakterét, azt a sajátos valamit, ami aztán olyan érzést vált ki a vásárlóból, hogy a megfelelő eszközt választotta, amikor a GEFU terméke mellett döntött.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Márka

Keresés